Tukipalveluyksikkö

- Valmiiksi kalustetut omat asunnot

- Henkilökunta paikalla joka päivä

- Yksilöllisesti erittäin tuettua, kuntouttavaa itsenäistä  asumista, mutta ei kuitenkaan tehostettua


Hopeinen Kuu Tukipalveluyksikkö tarjoaa asumispalvelua lähellä Iisalmen keskustaa. Tukipalveluyksikön valmiiksi kalustetut asunnot ovat pienkerrostalossa Hopeinen Kuu Oy:n tehostetun asumispalveluyksikön välittömässä läheisyydessä. Pienkerrostalon alakerta on täysin esteetön. Jokaiselle on oma huoneisto (oma wc,suihku, keittiö). Lisäksi on käytettävissä yhteinen oleskelu- ja ohjaajien toimistotila, yhteinen harjaantumis keittiö sekä harrastetila. Asunnot ovat valmiiksi kalustettuja, myös omat kalusteet sallittuja.

Tukipalveluiden toiminta-ajatuksena on tarjota mahdollisimman itsenäistä asumista, sekä mahdollistaa päihde- ja mielenterveyskuntoutujille hoitoketjua täydentävä tukiasumismuoto tai pidempiaikainen asumisen ratkaisu. Asuminen on joka päiväisesti kuntouttaen tuettua, tämä takaa tehokkaan tuen, mutta on palveluntilaajalle (asiakas, kunnat, kaupungit) erittäin kustannustehokas ja tarkoituksenmukainen, yksilöllinen ratkaisu. Asuminen on aivan normaalin tapaista elämistä ja asumista, yksilöllinen tuki mukaan luettuna.

Tukipalveluiden piiriin tullaan pääsääntöisesti kunnan/kaupungin palveluohjauksen kautta silloin kun tehostettuun asumispalveluun ei ole tarvetta, joissain tapauksissa siirto voidaan toteutetaan myös yksityisesti. Tukipalveluiden hoitopolkumallin mukaisesti kuntoutumisen edetessä asukkaan toimintaa ohjataan enenevissä määrin itsenäisempään suuntaan, yksilöllisen toimintakyvyn rajoissa. 

Tukipalveluyksikön asukkaat eivät tarvitse yöhoitoa, mutta henkilökunta on hälytettävissä ympäri vuorokauden. Tukipalvelutyksikössä on oma alalle koulutettu ammattitaitoinen henkilökunta läsnä maanantaista-sunnuntaihin, 7:00- 15:00(18:00). Lääkehoito voidaan toteuttaa myös täysin valvotusti tai yksilöllisen toimintakyvyn mukaan toteutettuna. Ateriat, siivous ja pyykkihuolto toteutetaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Ateriapalvelut ovat myös täysin tilattavissa tai mukautettuna asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Tukipalveluyksiköstä voidaan järjestää valmiiksi kalustettu koti hyvinkin nopeasti, mahdollisesti jo samana päivänä, kun tarve on.


Yhteystiedot:

Tukipalvelut, asunnot ja kotipalvelu

0103390111

tarmo@hoitokotihopeinenkuu.fi

 

                                                             

"Huoneistot ovat siistejä ja valmiiksi kalustettuja"

 

 

 

 

 

"Yhteiset ryhmä- ja ohjaustilat, täällä on aina ohjaajalla aikaa hörpätä kahvit asukkaan kanssa ja vaihtaa kuulumiset sekä ohjata yksilöllisesti"


 

 

 

.